arrow

Din professionelle tømrer i Jyderup

Leder du efter en dygtig tømrer i Jyderup, der kan gøre dine boligdrømme til virkelighed? Hos F.S Byg og Anlæg har vi mere end 10 års erfaring og ekspertise i alt fra små reparationer til store byggeprojekter, altid med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

5/5

fordelt på anmeldelser

Få et tilbud

Tømrer i Jyderup som leverer kvalitetshåndværk – hver gang

Vi er en tømrer i Jyderup, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har altid fokus på at levere håndværk i absolut topkvalitet, der er både funktionelt, holdbart og ikke mindst æstetisk tiltalende. Det er nemlig vigtigt, at de løsninger vi laver, komplementerer din bolig på bedste vis. Hos os er form og funktion ikke modsætninger, men to sider af samme sag. Løsningen skal både være praktisk og holdbar, men også passe til din bolig og til den stil, du ønsker.

Vi bruger derfor kun de bedste materialer, når vi udfører opgaver for vores kunder, og vi har værktøjet i orden, som er med til at sikre de skarpeste resultater.

Så hvis du skal bruge en tømrer i Jyderup, til at hjælpe dig med dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 42 74 06 61 alle ugens dage, eller sende en mail til os på fsba@outlook.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at samarbejde med dig, og til at gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Erfaren tømrer i Jyderup

Er du på udkig efter en erfaren og dygtig tømrer i Jyderup? Så er du kommet til det rette sted. Hos F.S Byg og Anlæg har vi mere end 10 års erfaring i branchen som både tømrer og brolægger, og har derfor den nødvendige erfaring og know-how, der skal til, for at udføre professionelt tømrerarbejde af høj kvalitet.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde – indendørs såvel som udendørs. Vi hjælper både med små opgaver, som fx mindre reparationer eller vedligeholdelse, og større projekter, som fx ombygninger, tilbygninger eller anlæggelse af ny terrasse. Vi kan derudover bl.a. hjælpe med:

Tagrenovering
Udskiftning døre og vinduer
Opsætning af hegn
– Gulvlægning og gulvafslibning
– Opsætning af lofte og vægge
– Opførsel af carport, skur og garage
– Opsætning af skillevægge og støttemure
– Og meget, meget mere…

Har du brug for hjælp til et større byggeprojekt, som fx en større renovering eller tilbygning, påtager vi os gerne rollen som byggeleder på projektet. Vi har mange års erfaring med større projekter, og sørger for at håndtere både planlægning, koordinering, kvalitetssikring og udførsel af projektet. Når du vælger os, kan du være helt sikker på, at projektet leveres til den aftalte til og til den aftalte pris.

Ovenstående liste er blot eksempler på tømrerarbejde vi udfører i Jyderup. Har du brug for hjælp til andet, klarer vi også dét.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos F.S Byg & Anlæg er vi her for at gøre din vision til virkelighed! Med vores mange års erfaring i branchen, har vi dedikeret til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov. Lad os bygge din drøm sammen.

Hvis du ikke bor i Jyderup men en af de nærliggende områder som Holbæk eller Nykøbing Sjælland, så kan vi også sagens hjælpe dig der. Kontakt os i dag, og lad os komme i gang med dit projekt.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at få mere information om vores services. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen, som du kan stå med. Vi ser frem til at hjælpe dig med, at få det perfekte gulv til dit hjem eller virksomhed. 

Lokal tømrer nær Jyderup

F.S Byg og Anlæg er et lokalt tømrerfirma nær Jyderup. Vi har til huse i Fårevejle, kun ca. 20 minutters kørsel fra Jyderup, så vi kan nemt komme hjem til dig og hjælpe dig med din opgave eller projekt. Vi kører i hele Odsherred samt hele Sjælland, så vi er altid lige i nærheden og inden for kort afstand til dig i Jyderup. Vi kan derfor også hurtigt komme forbi, hvis du står med en udfordring, som kræver handling nu og her.

Hvis du har en opgave eller et projekt, som du gerne vil vise os eller tage en snak om, kommer vi gerne forbi dig og besigtiger opgaven. Vi udarbejder også gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud, hvor vi selvfølgelig tager hensyn til dine ønsker og behov og ikke mindst budget. Vi leverer altid skræddersyede løsninger til vores kunder, så du får en løsning, som lever 100% op til dine forventninger.

Det vigtigste for os er nemlig, at du er tilfreds med slutresultat, når vi er færdige med det pågældende arbejde.

Tømrerfirma ved Jyderup med fokus på den gode kunderelation

Vi er et tømrerfirma ved Jyderup, som har fokus på den gode relation og det tætte samarbejde med vores kunder. Vi er lyttende, spørgende og altid interesserede i at høre, hvad det er for en vision, du har for dit projekt. Vi byder dog også meget gerne ind med input, rådgivning og vejledning, hvis du mangler inspiration. Med mange års erfaring har vi prøvet det meste, og har derfor et stort erfaringsgrundlag at trække på.

Det vigtigste for os er dog, at det hele sker i et tæt samarbejde med dig, hvor vi har en løbende dialog om, hvordan projektet skrider frem og udvikler sig. Hos os er du ikke blot en tilskuer, men en vigtig aktiv deltager. Det er nemlig vores erfaring, at det er når vi har et tæt samarbejde og løbende sparrer, at vi sammen skaber de bedste resultater.

Du kan derfor forvente en tømrer i Jyderup, som løbende kommunikerer med dig, for at sikre, at du altid er up-to-date med hvor vi er i projektet. Hos os er du med i hele processen – lige fra projektets begyndelse, til du står med det færdige resultat.

Tømrer i Jyderup til både private og erhverv

Som din lokale tømrer i Jyderup står vi klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med alt inden for tømrerarbejde. Uanset om du har brug for en ny terrasse, en køkkenrenovering eller hjælp til et større byggeprojekt, så er vi her for at gøre dine byggeplaner til virkelighed.

Vi sætter en ære i vores håndværk og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos os får du personlig service og løsninger, der er skræddersyet til dine behov. Hvad end opgaven byder på, så er vores tømrer i Jyderup klar til at hjælpe. Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt – vi glæder os til at høre fra dig!

+10 års erfaring som tømrer i Jyderup

Med 10 års erfaring som tømrer i Jyderup har FS Byg og Anlæg opbygget et solidt fundament af håndværksmæssig dygtighed og viden. Denne erfaring gør os i stand til at håndtere alt fra små reparationer til store byggeprojekter, hvor vi altid leverer kvalitetsarbejde og vejledning baseret på gennemprøvede løsninger.

Vores mange år i branchen viser vores engagement i hvert projekt, vores evne til at løse udfordringer og skabe gode relationer med vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde sig opdateret med de nyeste teknikker og materialer, så vi altid kan tilbyde de mest effektive og bæredygtige løsninger.

Hos FS Byg og Anlæg er kunden altid i centrum. Vi lægger vægt på god kommunikation og forståelse for dine ønsker og behov, da det er nøglen til et succesfuldt projekt. Vores tilgang som tømrer i Jyderup er både personlig og fleksibel, og vi skaber tillid gennem åbenhed og gennemsigtighed i hele byggeprocessen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi gør altid vores bedste for at sikre, at det endelige resultat lever op til dine forventninger.

Indhent et tilbud