arrow

Din kvalitetsbevidste tømrer i Holbæk

Tømrer Holbæk

Vi er din lokale tømrer i Holbæk, der leverer kvalitetsarbejde hver gang. Hos os er der intet projekt der er for stort eller småt.

5/5

fordelt på anmeldelser

Få et tilbud

Tømrer i Holbæk med mere end 10 års erfaring

Hos F.S Byg og Anlæg tilbyder vi tømrerarbejde i Holbæk og omegn til både private og erhvervskunder. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen som både tømrer og brolægger, og kan derfor hjælpe med det meste.

Vi har bl.a. erfaring med:

 

Der er ingen tømrer– eller brolæggeropgave, vi ikke kan hjælpe med. Vi hjælper både med små opgaver, som fx udskiftning af lister og fodpaneler, men påtager os også gerne større opgaver som fx totalrenovering eller om- og tilbygninger. Her hjælper vi med alt fra idé til den endelig udførsel af projektet. VI har flere års erfaring med at planlægge, koordinere og udføre større byggeprojekter, så du er i trygge hænder, når du vælger os.

Der er med andre ord ikke nogen opgave som er hverken for stor eller for lille for os.

 

Uanset hvad du skal have lavet, om det er en lille eller stor opgave, leverer vi altid kvalitet til vores kunder, til tiden og til den aftalte pris. Vi står selvfølgelig også til rådighed for vejledning, rådgivning og sparring gennem hele processen, så du får lige præcis den løsning, du havde forstillet dig.

Læs mere Læs mere

Lokalt tømrerfirma i Holbæk

Vi er en lokal tømrer ved Holbæk, som kender lokalområdet. Vi har til huse i Fårevejle, under 30 minutters kørsel fra Holbæk, og kan derfor hurtigt komme forbi dig til en snak om din opgave eller projekt. Når vi har besigtiget opgaven, udarbejder vi gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud. Her tager vi selvfølgelig højde for dine ønsker, krav og ikke mindst budget.

Vi kører dagligt på hele Sjælland, så vi er altid lige i nærheden og til at få fat på, hvis du har en opgave du gerne vil have set på, eller hvis du står med en udfordring som kræver handling her og nu.

Som en lokal tømrer fra Holbæk, har vi et indgående kendskab til lokale byggeforhold- og reglementer. Det er en fordel for både dig og os, da det gør hele processen mere smidig og effektiv og minimerer risikoen for uforudsete overraskelser undervejs.

Når vi udfører tømrerarbejde i Holbæk og omegn, har vi altid kunden i centrum. Vores tre grundværdier er loyalitet, kvalitet og kundetilfredshed, og de gennemsyrer alt, hvad vi laver.

Vi ønsker at opbygge tillidsfulde og tætte relationer til vores kunder i Holbæk og omegn, og har derfor altid fokus på det tætte samarbejde. Du kan derfor forvente en tømrer, som arbejder tæt sammen med dig i hele processen og som løbende kommunikerer om hvor i processen vi er. Når du vælger os som din tømrer i Holbæk, er du med andre ord en vigtig aktiv deltager i hele byggeprocessen. Det er nemlig vores erfaring, at det er sådan vi sammen skaber de bedste resultater.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos F.S Byg & Anlæg er vi her for at gøre din vision til virkelighed! Med vores mange års erfaring i branchen, har vi dedikeret til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov. Lad os bygge din drøm sammen.

Selv hvis du bor i et nærliggende område som Jyderup eller Nykøbing Sjælland og ikke i Holbæk, kan vi stadig hjælpe dig. Kontakt os i dag, så vi kan begynde på dit projekt.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at få mere information om vores services. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud med på vejen, som du kan stå med. Vi ser frem til at hjælpe dig med, at få det perfekte gulv til dit hjem eller virksomhed. 

Tømrer nær Holbæk som leverer professionelle løsninger med fokus på detaljer

Når vi udfører opgaver og projekter for vores kunder, har vi naturligvis et stærkt fokus på at levere løsninger af høj kvalitet, som er funktionelle og holdbare. Men vi har også et stort fokus på, at de løsninger vi leverer er æstetisk tiltalende og komplementerer ejendommens arkitektoniske udtryk. For os er funktionalitet og æstetik nemlig ikke modsætninger, men to sider af samme sag.

Vi har fokus på de små detaljer når vi udfører byggeprojekter, som kan være med til at gøre den store forskel for helhedsudtrykket. Vi ved, at vores kunder har store krav både når det gælder kvalitet og æstetik, og vi bestræber os altid på at leve op til disse forventninger. Derfor arbejder vi altid tæt sammen dig for at sikre, at løsningen ikke kun opfylder dine funktionelle og praktiske behov, men også imødekommer din vision om stil og design.

Lad os gøre din boligdrøm til virkelighed

Da vi er et tømrerfirma fra Holbæk, udfører vi naturligvis ikke kun tømrerarbejde på helårsboliger og for virksomheder, men også på sommerhuse. I området omkring Holbæk er der nemlig mange sommerhuse, som vi også har meget erfaring med at renovere, ombygge og vedligeholde. Hvis du har brug for hjælp til en totalrenovering af dit sommerhus eller blot en mindre reparation eller vedligeholdelse, er vi derfor det ideelle valg. Vi hjælper dig med at gøre dit sommerhus til det fristed, du drømmer om.

Skal vi hjælpe med at gøre dine boligdrømme til virkelighed? Så kontakt og allerede i dag og indhent et tilbud. Du kan enten udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt, eller du kan ringe til os på tlf. 42 74 06 61 alle ugens dage. Vi glæder os til at høre fra dig og til at samarbejde med dig!

Indhent et tilbud